Arkadian
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bunu almayı düşünüyorum, aklıma 9070'de girmiyor değil fakat arada en ucuzuyla yaklaşık 12bin TL'lik bir fark var. Üstelik 2K monitörüm bile yok sanırım en mantıklı seçenek benim için bu.
XT yazmayı unutmuşum, zaten o kartı kullanacak kadar parça almalık bütçem yoktu 9060XT'de yetecektir.9070 alınmaz 9070XT ile aralarındaki fiyat farkı az.
Ben baktığım kadarıyla Sapphire gayet yeterli sıcaklık açısından aradaki 1500TL farka değecek bir şey yok gibi. Daha bilgili birileri de cevaplayabilir.XFX Swift mi Sapphire Pulse mu sizce.
Ben pulse aldım. Çok araştırdım sıcaklık zaten 50 60 arası dolanıyor idi çok para vermeye gerek yok benceXFX Swift mi Sapphire Pulse mu sizce.
1080P için en mantıklı fiyat/performans kart bu şu an araştırdığım kadarıyla. Bütçe çıkıyorsa geçilebilir şu anki fiyat bence gayet iyi. VRAM'in 16GB olması çok güzel.RX 6600 den geçilir mi? İşlemci 5600X ve 1080P kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.