Elektronik Sapphire Pulse RX 9070 XT 33.249 TL -Vade Farksız 6 Taksit-

22 Ağustos'ta da İncehesap'ta 31.000 TL'ye Hellhound satılmıştı.

25 Temmuz'daki şu indirimden sonra cazip gelmeyebilir :) yine de almak isteyenler Amazon fırsatı ve vade farksız 6 taksit imkanı ile belki değerlendirmek isteyebilirler.

Screenshot_5.png

Screenshot_8.png

Son düzenleme:
Pulse'a 33 bin verilmez bence.
Ben de almak için takip ettiğimden uzun süredir bu fiyatlarda görmemiştim. Ama dediğim gibi incehesap cuma indirimlerinde daha güzel fırsatlar yakalanabilir veya geçen ay ki gibi bir indirim yakalansa müthiş olur tabi.

Şu an vade farksız taksitli olarak alınabilecek en uygun ürün gibi görünüyor. Gigabyte var ama 6 taksit vade farksız imkan veren sitelerde satılmıyor. Bir de Gigabyte yerine Sapphire tercih ederim kişisel olarak.

Ben alacak mıyım sanırım almayacağım daha iyi indirim bekliyorum. Zaten 9060 XT'mi alsam derken 9070 XT alayım daha uzun ömürlü kullanayım dedim. Monitörüm 2K diye bakarken fiyat performans olması açısından daha uygun olması beni daha mutlu edecektir.

Ama acaba alsam mı da demedim değil :)

Temmuz faturalı sıfır kutulu Pulse'ı peşin 30.000 TL'den satanlar da var.

Pardon şu an yeni gördüm. Reaper modeli 32.000 TL'den satılıyormuş. En ucuz şu an bu görünüyor. Ama taksit yok.

Son düzenleme:
Sürekli bu fiyat bandında taksitli-taksitsiz olarak denk geliyor. Açıkçası indirim kategorisi son zamanlarda indirim olmayan ürünlerle doldu iyice.
Takip ettiğim ürün. Sürekli geliyor diye bir durum yok. Belki ayda 1 yakalanabilir belki o bile yakalanamaz taksit fırsatına göre. Belki almak isteyen vardır ama daha büyük indirim beklemek istemez, belki hemen sistem kurup kullanmak isteyebilir ve bu fiyattan almak isteyebilir. Belki indirim kısa sürer fırsatı kaçırmış olabilir. Kimin nasıl tercih edeceğini bilemeyiz. Ben indirim köşesinde ilgimi çekmeyen indirimlere bakmıyorum. Ayrıca geçen ay ki büyük indirimden bahsedip pek cazip gelmeyebilir de diyerek bilgisini vermişim.

Her indirimin bizim kafamızdaki indirime uyması gerektiğine dair bir durum yok diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı