efekmg Picopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F Inno3d RTX5060Tİ 16GB TwinMOS 32GB 5600Mhz Crucial 1TB 7100-6000 Thermalright Peerless Assassin XPG Lander 500 650w 80+ Cinsiyet Erkek Dün 21:16 #11 nikilaudaxxx dedi: Konuyu hortlatıyorum. Sapphire Pulse modeli 100 TL daha pahalı. Gigabyte mi alınmalı şu an Pulse mi? Genişletmek için tıkla... Pulse zaten uygun fiyatlı olmasıyla öne çıkıyor bence F/P yani. Ben bu durumda Gigabyte tercih ederdim açıkçası, ama Pulse da orta segment bunu unutmamak gerek. İkisi de üzmeyecek modeller, hangisi kozmetik olarak hoşuna gittiyse onu alabilirsin.
nikilaudaxxx dedi: Konuyu hortlatıyorum. Sapphire Pulse modeli 100 TL daha pahalı. Gigabyte mi alınmalı şu an Pulse mi? Genişletmek için tıkla... Pulse zaten uygun fiyatlı olmasıyla öne çıkıyor bence F/P yani. Ben bu durumda Gigabyte tercih ederdim açıkçası, ama Pulse da orta segment bunu unutmamak gerek. İkisi de üzmeyecek modeller, hangisi kozmetik olarak hoşuna gittiyse onu alabilirsin.