Pusgurt Megapat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 604 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 Forum dışına satılmıstır. kapanabilir. Son düzenleme: 16 Mart 2022
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 15 Mart 2022 #2 Hocam testlerini yapıp görselini ekler misiniz sıcaklık vs. Değerler beklediğim gibi çıkarsa almayı düşünüyorum.
Hocam testlerini yapıp görselini ekler misiniz sıcaklık vs. Değerler beklediğim gibi çıkarsa almayı düşünüyorum.
Pusgurt Megapat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 604 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #3 Haşim Can Yılmaz dedi: Hocam testlerini yapıp görselini ekler misiniz sıcaklık vs. Değerler beklediğim gibi çıkarsa almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yarın sabaha kadar opsiyonlu hocam. Duruma göre dönüş yaparim size
Haşim Can Yılmaz dedi: Hocam testlerini yapıp görselini ekler misiniz sıcaklık vs. Değerler beklediğim gibi çıkarsa almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yarın sabaha kadar opsiyonlu hocam. Duruma göre dönüş yaparim size