Sapphire Pulse RX570 ITX 4 GB ve Ryzen 3 2200G Sistem

Anladım, görüntü geldiyse sorun yok ama siz işlemcinin kendi grafik birimini kullanıyorsunuz şuan. Ekran kartına takarsanız ekran kartınızı kullanabilirsiniz. Ryzen serilerinde sonu G ile biten işlemciler kendi grafik birimine sahiptir. Siz şuan işlemciden görüntü almaktasınız. Perfonmans artışı için ekran kartına takın.

Evet R3 2200G ve R5 2400G APU işlemci oldukları için kendi içlerinde ekstradan güçlü bir GPU barındırıyor. Kablonun bir ucunu ekran kartına takmamamın sebebi ise ekran kartına VGA uçlu bir kablo gerek ve bende de iki ucu HDMI olan kablo var. Monitörü değiştirmek istemediğim için en kısa zamanda bir ucu VGA diğer ucu ise HDMI olan bir kablo alacağım. Fakat bu sistem hakkındaki fikrinizi merak ettim sizce iyi bir sistem mi oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım ne tür sorunlarla karşılaşabilirim darboğazı önlemek için sadece çift kanal ram kullanmam mı lazım. Çift kanal ram kullanmama rağmen hala darboğaz oluşuyorsa neyden oluşabilir ? Çok soru sorduğumun farkındayım ama daha yeni yeni giriştiğim için bu işlere kaygılanıyor insan doğal olarak

RX 570 modelinde VGA girişi yok hocam, HDMI, DP ve DVI-D girişi mevcut. Eğer monitörünüz VGA girişli ise aktif dönüştürücü kullanabilirsiniz(Ne kadar etkili bilmiyorum). Çift kanal ise perfonmans artışı gösterir, darboğaz işlemci ile alakalı hocam. Aynı sistemi bir arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun(kendisi darboğazdan anlamaz). Güle güle kullanın.
Ben de yeniyim hocam, çok çok iyi değilim.

HDMI ile VGA yı karıştırmışım kusura bakma .d Yardımın için çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…