Sapphire Pulse RX580 8 GB için 77C normal mi?

Yok ya dar yerde değil, bence hava akışıyla ilgili problem yok çünkü her taraftan fan çıkıyor...

Dosya Ekleri

• c4f22590-144e-43c6-8ebb-38c89b82b8d9.jpg
    658,7 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşın da dediği gibi yan tarafını açıp bir dene, sıcaklık azalırsa hava akışında sıkıntı vardır, her ne kadar fan olsa da. Ayrıca benim de fabrika ayarlarında kart, Undervolt yapmayı ben de düşünüyorum çok faydası oluyor diyorlar.

Yarın bir deneyeyim olmazsa artık ne yapalım... Zaten aksayı komple açacağım bir temizlik ve termal macun işlemi yapalım... Gerçi ekran kartından korkuyorum statik elektrik falan ya tornavida çarparsa düzgün takamazsam macun boşa giderse gibisinden ama yapacak bir şey yok yavaş yavaş yapacağız...

@mufo Dostum başlarda ben de çok korkuyordum bu işlerden. Ya ekran kartını bozarsam, ya kırılırsa, ya takamazsam gibisinden geçen sene aldığım sistemi de montajlı alacaktım az daha. Ama alışınca gerçekten kolay geliyor. 3-6 ayda bir kasayı açıp içini ve fanlarını temizliyorum. Statik elektrik için de halı gibi yerlere koyma yeter. Termal macun ben de yapacağım, aldığımdan beri işlemcinin macunu stok macun

İşte halden anlayan birisi ama cidden korkutucu, aslında kendim hiçbir şey bilmeden sorup soruştura kasa topladım monteledim hatta bir sürü pürüz çıktı hepsini hallettim ama işte ekran kartı çok pahalı be 1200 lira diyorlar şu an buna.

@mufo 2. Eldir o, daha fazla etmesi lazım Ben de yaparken bir sürü pürüz çıktı, işlemciyi tutan plakayı bulamamıştım işlemciyi takamamıştım falan, güç kaynağını yamuk takmıştım, kablolar iç içeydi falan ama bir süre sonra alışıyor insan Aynı şeyleri ben de yaşadığım için, halinden anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…