Sapphire Pulse RX6600 FurMark test sonucu

ARCHERr

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı formatlamadan önce FurMark testi yaptığımda en fazla 6200 puan alıyordum. Şimdi ise 6000 Puan alıyorum sadece 100FPS alıyorum. Aynı karta sahip insanlar 7000 küsur puan alırken benim test sonucum neden bu kadar düşük?

Dosya Ekleri

• 1662285096132.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 61

Ekran kartınızı boost clock değerine çıkamamış sanırım tam olarak.

Bu ne demek oluyor? Ve nasıl Boost Clock yapabilirm.

Ekran kartı sürücünüz güncel değil mi? AMD sitesindeki WHQL sürücüsünü kullanmıyorsanız onu kullanmanızı tavsiye ederim. Tekrar yük altında çekirdek saat hızının ne olduğunu bir kontrol edin, test sonucunda 2019 MHz görünüyor ama belki anlık olarak farklıdır. Ve GPU-Z programını kullanarak oradaki Boost clock değerinin olduğu kısmı da atabilir misiniz?

AMD Sürücülerinde şuan da Önerilen sürücü 22.5.1 ama son çıkan güncel sürüm 22.8.2. Formattan önce zaten son sürümdeydi bu sürümü beğenmedim bende önerilen 22.5.1'i indirdim.

Dediğiniz kısım burası mı?

Böyle gösteriyor ben daha önce düşük MHz kullandığından dolayı AMD programından böyle bir ayar yapmıştım.

Dostum ben XFX swft 210 modelini kullanıyorum. Hemen bir FurMark testi yapıp sonucu atacağım.

Hocam XFX swft 210 kartımda böyle bir sonuç çıktı:
Kartınız diğerlerinden daha düşük hızda çalışıyor sanırım. Belki biraz OC yaparak kurtarabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• FurMark_2022.09.04-14.12.png
    310,9 KB · Görüntüleme: 70
Çok ilginç. Sanki laptoplarda olduğu gibi Max-Q modeliymiş gibi düşük Watt'ta çalışıyor olabilir mi? Ne yazık ki aklıma bir çözüm yolu gelmiyor, o kadar bilgi sahibi değilim

Çok ilginç. Sanki laptoplarda olduğu gibi Max-Q modeliymiş gibi düşük Watt'ta çalışıyor olabilir mi? Ne yazık ki aklıma bir çözüm yolu gelmiyor, o kadar bilgi sahibi değilim
Hocam daha düşük hazdı çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…