Sapphire Pulse vs XFX Speedster 210 RX 6600

• Konuyu başlatan wus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 363
Arkadaşlar merhaba. 2.elden RX 6600 alacağım. 2 adet alternatifim var. Sapphire Pulse ve XFX Speedster 210 modeli. Açıkçası Sapphire daha çok işime geliyor ancak internette Sapphire modelinin diğer modellere göre boyut olarak daha küçük olduğunu okumuştum. Bu biraz kafama takıldı çünkü düşününce ekran kartının kart kısmı daha küçük oluyor, acaba bu bir performans kaybına neden olur mu? Forumda fazlasıyla Sapphire kullanan olduğunu biliyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
@Xantern

XFX modelinin soğutması daha iyi. Sapphire Pulse modellerinin soğutması çok başarılı değil cidden sıcak çalışıyor diyebiliriz. Kart çok ısınan bir kart değil ama yine de Sapphire soğutma konusunda o kadar iyi değil yeni serilerde.

XFX modelinin soğutması daha iyi. Sapphire Pulse modellerinin soğutması çok başarılı değil cidden sıcak çalışıyor diyebiliriz. Kart çok ısınan bir kart değil ama yine de Sapphire soğutma konusunda o kadar iyi değil yeni serilerde.
Isınma konusunda bir sorun yok hocam. Zaten furmark yapıp alacağım , kafama yatmazsa almam. Ben performans açısından bir fark olur mu onu soruyorum.

Isınma konusunda bir sorun yok hocam. Zaten furmark yapıp alacağım , kafama yatmazsa almam. Ben performans açısından bir fark olur mu onu soruyorum.
Yok performans açısından bir fark olmaz iki üretici de güvenlidir zaten o konuda bir sorun olmaz. Ama eğer fiyatta 200-300 TL gibi bir fark varsa XFX tercih etmek daha mantıklı olur. Düşündüğünüz fiyat nedir bu arada? Şu an 3500-4500 TL arası gidip geliyor 2. eli eğer farklı bir yerden bakıyorsanız size alternatif sunabilirim diye soruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı