onrdrsn Kilopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #1 Merhabalar arkadaşlar, başlıktaki ekran kartını almak istiyorum fakat sistemimle uyumlu mudur değil midir öğrenmek istedim. Anakartım:GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-M61PME-S2P (Rev. 1.0)(Anakart,Yonga Seti NVIDIA_ GeForce 6100 / nForce 430,Soket AM2+) / budur. Uyumlu olup olmadığını söylerseniz çok memnun olurum.
Merhabalar arkadaşlar, başlıktaki ekran kartını almak istiyorum fakat sistemimle uyumlu mudur değil midir öğrenmek istedim. Anakartım:GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GA-M61PME-S2P (Rev. 1.0)(Anakart,Yonga Seti NVIDIA_ GeForce 6100 / nForce 430,Soket AM2+) / budur. Uyumlu olup olmadığını söylerseniz çok memnun olurum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 26 Eylül 2014 #2 Uyacaktır muhtemelen. Darboğaz olasılığı da var.
onrdrsn Kilopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #3 MF dedi: Uyacaktır muhtemelen. Darboğaz olasılığı da var. Genişletmek için tıkla... Peki darboğaz yapmayacak ve bu anakarta uygun iyi bir ekran kartı öneriniz var mıdır?
MF dedi: Uyacaktır muhtemelen. Darboğaz olasılığı da var. Genişletmek için tıkla... Peki darboğaz yapmayacak ve bu anakarta uygun iyi bir ekran kartı öneriniz var mıdır?
klink Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 1.745 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #4 İşlemci modeli nedir?
onrdrsn Kilopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #5 klink dedi: İşlemci modeli nedir? Genişletmek için tıkla... AMD Phenom x4 9500 işlemci var.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 26 Eylül 2014 #6 O işlemciye darboğaz yapacağını pek sanmıyorum. Ama yine de kesin bir şey söyleyemem.
klink Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 1.745 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #7 Aslında yapsa bile çok büyük bir kayıp olmaz.
onrdrsn Kilopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #8 Sağ olun arkadaşlar yorumlarınız için. Kesin bir şekilde yardımcı olacak arkadaşlar varsa daha iyi olur. İlla R7 250 olması zorunlu değil, bu sisteme uyacak ve darboğaz yapmayacak başka ekran kartı önerilerinizi de alabilirim. Teşekkürler
Sağ olun arkadaşlar yorumlarınız için. Kesin bir şekilde yardımcı olacak arkadaşlar varsa daha iyi olur. İlla R7 250 olması zorunlu değil, bu sisteme uyacak ve darboğaz yapmayacak başka ekran kartı önerilerinizi de alabilirim. Teşekkürler