Sapphire R7 260x Siyah Ekran

uurkaan

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim ekran kartı var elimde. Ekran kartı belirsiz zaman aralıklarında siyah ekran hatası veriyor bilgisayar çalışıyor fan, işlemci, hdd vb. ama reset atmadan görüntüden kurtulamıyorum. Kartın biosunu güncelledim ama sanırım uyumsuz ekran windows başlatılıyordan sonra çizgili bir görüntü oluştu ben de tekrar eski biosunu geri yükledim. GPU- Z ile ekran kartının görüntüsünü aldım yardımcı olabilecek var mı ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• o96REX.jpg
    o96REX.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 420
Ben de aynı kartı kullanıyorum sistem imzamda ve bir kaç kere benim de başıma geldi. Sürücüden dedim şimdi bu en son AMD crimson sürücülerini yüklediğimden beri yapmıyor. Gerçi daha 2 gün oldu sürücü güncelleyeli ve eskiden de çok nadir yapıyordu (15-20 günde bir, rastgele bir zamanda) umarım sürücüdendir :)

Ben de aynı kartı kullanıyorum sistem imzamda ve bir kaç kere benim de başıma geldi. Sürücüden dedim şimdi bu en son AMD crimson sürücülerini yüklediğimden beri yapmıyor. Gerçi daha 2 gün oldu sürücü güncelleyeli ve eskiden de çok nadir yapıyordu (15-20 günde bir, rastgele bir zamanda) umarım sürücüdendir :)

şimdi herhangi bir problem var mı biosunu güncelleyeceğim fakat ram tipine uygun bios bulamıyorum zarar vermekten korkuıyorum :)

Hocam bende de benzer sorun vardı ben de HD 6570 kullanıyorum. Overclock yapınca yaşıyordum bu sorunu, sıcaklıkları da normaldi. Ben güç yetersizliğinden şüphe ettim ve GPU saat hızını 750'den 740'a getirdiğimde sorun çözülmüştü. Size tavsiyem ASUS'un GPU TWEAK yazılımından karta bir kademe voltaj vermeniz. Eğer voltaj verebilirseniz bunu deneyin, veremezseniz GPU saat hızını 1050'den 1000'e getiriniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı