D dess Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #1 Merhabalar. Ben yeni bir kasa toplamak istiyorum. Alıcağım parçaalar vatan'dan olacak. Ekran kartı ve işlemciyi seçtim ama anakart ve diğer donanımlar hakkında bilgisizim ve sizin önerilerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler...
Merhabalar. Ben yeni bir kasa toplamak istiyorum. Alıcağım parçaalar vatan'dan olacak. Ekran kartı ve işlemciyi seçtim ama anakart ve diğer donanımlar hakkında bilgisizim ve sizin önerilerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler...
Van Helsing Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 507 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2015 #2 Bu sistemi düşünebilirsiniz ;
D dess Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #3 önerilerinizi için teşekkür ederim peki bu sistem gta 5 normal ayarlarda oynatabilirmi ?
Van Helsing Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 507 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2015 #4 Oyunla ilgili bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım, bilgili arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.
Oyunla ilgili bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım, bilgili arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.
D dess Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #5 tamam sağolun kasa için başka gerekli parça yoktur değilmi 7 parçadan oluşuyor?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2015 #6 Arkadaş güzel sistem toplamış. Gta 5'de önerilen ekran kartı Gtx 660Tİ'dir. R7 260X ile orta ayarlarda sorunsuz şekilde oynarsınız.
Arkadaş güzel sistem toplamış. Gta 5'de önerilen ekran kartı Gtx 660Tİ'dir. R7 260X ile orta ayarlarda sorunsuz şekilde oynarsınız.
Van Helsing Hectopat Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 507 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2015 #7 Dilerseniz SSD,DVD-RW ekleyebilirsiniz. Overclock yapacaksanız ekstra işlemci soğutucu almalısınız.
D dess Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2015 #8 sağolun yardımlarınız için arkdaşın önerdiği sistem aklıma yattı. gta 5ide kaldırıyorsa toplamamak için bir sebep yok benim için
sağolun yardımlarınız için arkdaşın önerdiği sistem aklıma yattı. gta 5ide kaldırıyorsa toplamamak için bir sebep yok benim için