Sapphıre R7 265 Battlefield 4 Kasma ve Takılmalar

Sistemin gayet iyi. 4 GB ram BF4 için sıkıntı ama o kadar kötü FPS vermez yine de. Belki de işlemciden aşırı ısınma sorunu falan vardır, oyun esnasında sıcaklık değerlerini görebileceğin bir program bul.

O sistem ile o fps degerleri mantık dışı. Donanımsal veya yazılımsal bir sorun yaşadıgınız belli. Oyunu harici ekran kartı ile açtıgınızdan eminmisiniz ?

klogw Zaten üstte yazmıştım kuzenimden 4 GB daha getirdim ama sorun hayla devam ediyo, işlemci sıcaklık değerlerine bakacağım program bilmiyorum.

Azz Sistemtemde sürücüler güncel ama yerel disk D'de virüs var. Ben ona 116 KB virüsü diyorum. Klasörleri 116 KB haline getiriyo ama klasoru acınca icindeki dosyanın gercek boyutuyla cikiyo. İste her neyse bu virus C'yi etkiler mi ?

Format atsam mi dusunuyorum ama bir suru oyunum var ornek olarak Battlefield 4'ü USB'ye atsam formattan sonra eski konumuna koysam acilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada birden çok sorun var.
  • Technopat'ta Sapphire önermiyoruz. O yüzden bu siteye bakıp aldım diyemezsin. Bu site hiçbir zaman Sapphire önermedi. Okurlarımızın önerisi ile aldıysan sana öneren kişiye sor. Biz mesul değiliz.
  • İşletim sistemini yazmamışsın. Ama dakikasında virüs yediğine göre 2009'dan kalma fosil Windows 7 kullandığını tahmin ediyorum. Windows 7 için detsek vermiyoruz. Windows 7 devri bitti. Windows 8.1 64 Bit'e geçeceksiniz: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
  • Yahu virüs olan bilgisayarda oyun performansı mı olur ? Biz i7 3930K sistemde bile arka planda Anti-Malware Service kapatmadığımızda FPS düşüyor, sen virüs ile oyun performansı düşük gelince sorun nerede diye soruyorsun. Ki yediğin virüse de ben 116 KB virüsü değil acemi virüsü derim. Acemiler yiyor o virüsü... USB bellekten virüs yiyorsunuz halen. İnanılır gibi değil. E Windows 7 kullanırsanız normal.
  • Battlefield yedekleme konusunda da bu rehbere bakabilirsiniz: Origin oyun yedekleme rehberi | Technopat Sosyal

Recep Baltaş
- Recep bey konu başlığı bu değildi, malesef moderotör arkadaş konuyu ekran kartı üzerine yöneltmiş ama ekran kartı ile ilgili bir sıkıntım yok.

-İşletim sistemim windows 8.1 verdiğiniz linkteki sistemi kullanıyorum güncellemeri ful yükledim.

-Virüs konusunda ise bi aptallık ettik korsan yükledik, şuan o adını tanımlayamadığım 116 kb virüsü yüzünden tüm oyun arşivim gitti, ve virüs programı güncel kurup kullanmadım bu yüzden bu virüs ile 2 aydır cebelleşiyorum.
Lütfen bu virüs ten kurtulmanın bir yolunu gösterin, yerel disk :c de önemli resimler vs. belgerim var format atamıyorum çünki resimlerimi almak için USB'ye aktarmam gerek bu seferde usb virüs kapıyo iki arada bi derede kaldım recep bey lütfen bu konuda şu virüsten kurtarın.

-Battlefield 4 konusunda ise yanlışlıkla işlemcinin frekansı ile oynamışım çekirdeklerin hızları 800MHz sabitlenmiş donma ve takılmaların %70'ini böyle çözdüm ve bu hafta sonu 4GB ram daha ekleyeceğim.Şuan tek sıkıntı yedeklerim, onları kurtarabilirsem format atıp bu sorunlardan kurtulacağım.

Recep Bey, Anti-Malware Service kapatmak riskli değil mi? Bende baktım görev yöneticisinde açık. Oyunlarda ise tek bu Assassin's Creed serisinde anlık fps düşmeleri yaşadım. O da oyundandır diye düşündüm. Mafia 2 ve Witcher 2 de böyle bir problem yoktu. Sizce kapatmak mı gerekiyor? Kapatırsak geri nasıl açacağız?

Recep Baltaş
Sorularımın cevabını son yaptığınız oyun testi videonuzda aldım şuan Windows 8.1 temiz kurulum yaptım güncellemeleri bitmek üzere, artık battlefield takılırmı takılmazmı ay başı görücem çünki oyun 22GB ve kotam bitti .
Recep bey bu virüsten kurtulamadım bunun bi yolu çaresi nedir ? Şuan virüs usb belleğimde.

Recep Baltaş, Anti-Malware Service olayını da detaylı anlatırmısın. Bende sürekli açık oyun oynarken kapatmalımıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…