Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #1 Selam iyi forumlar. Bir arkadaşımın isteği üzerine bu konuyu açıyorum. Bu ekran kartını kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar vga çıkışlı bir lcd monitör ile dalgalanma sorunu olur mu varsa bile nasıl engelleye biliriz.
Selam iyi forumlar. Bir arkadaşımın isteği üzerine bu konuyu açıyorum. Bu ekran kartını kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar vga çıkışlı bir lcd monitör ile dalgalanma sorunu olur mu varsa bile nasıl engelleye biliriz.
Soldierdem Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2014 #2 Bir sorun çıkarmaz.
daghanx Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 355 Yer Ermenek Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2014 #3 Recep bey beğenmiyor.Neden beğenmiyor bilmiyorum.Belki sebeplerinden biri budur.Kendisi ile iletişime geçmeye çalış.
Recep bey beğenmiyor.Neden beğenmiyor bilmiyorum.Belki sebeplerinden biri budur.Kendisi ile iletişime geçmeye çalış.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 29 Haziran 2014 #4 HD 7000 serisinden sonra hiç VGA ile dalgalanma sorunu çeken birisine rastlamadım.
Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2014 #5 Yorumlarınız için Sağolun ama istediğim cevabı daha alamadım mesela dalgalanma oldu neden oldu nasıl düzeltile bilir? @Recep Baltaş bilginiz var ise paylaşır mısınız?
Yorumlarınız için Sağolun ama istediğim cevabı daha alamadım mesela dalgalanma oldu neden oldu nasıl düzeltile bilir? @Recep Baltaş bilginiz var ise paylaşır mısınız?