Sapphire R7 265 mi MSI GTX750 Ti mi?

Head

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar önceki yazımı silemedim bende yeniden yazıyorum şuanda herneyse şuanki sistemin böyle arkadaşlar:
AMD FX x4 4300 3.80 Ghz işlemci
Kingston 2x4 8Gb 1600mhz RAM
Gigabyte GA 78LMT-S2 anakart
Zotac Nvidia GT 420 1Gb 128 bit ekran karti
Ekran kartı yerine bunu: Sapphire R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı (Bunun yerine gtx 750 ti de olabilir sizce hangisi ? ayrıca önerilere açığım.)
Ve R7 265 alırsam artı olarak bu güç kaynağını: ZALMAN ZM500-LE SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI
almayı düşünüyorum.
Birkaçta sorum olacak ilk olarak bu ekran kartına bu güç kaynağı yeterli midir ? İkinci olarak bu ekran kartını bilgisayara taktığım da nasıl bir performans alırım beni tatmin eder mi ? Oynadığım oyunlar :
Crysis 3 (arada sırada)
Counter strike global offensive
GTA V(eğer bu bilgisayarla oynanabilirse yükleyeceğim oynayıp oynayamayacağımı da söylerseniz sevinirim.)
Far cry 3,4 Ve benzeri oyunlar.
Şuanda aklıma gelmiyor da genelde grafik kalitesi yüksek oyunlar oynuyorum ayriyeten videoda çekiyorum. Bu tip oyunlarda performans nasıl olur ? Bu arada benim monitör VGA duyduğuma göre VGA dönüştürücü kullanıldığında oyunlarda dalgalanma gibi sorunlar oluyormuş bu konu hakkında ne diyorsunuz ? Ve ekran kartı ile güç kaynağı önerilerine açığım.(Bütcem maksimum 680 TL bütçe içinde güç kaynağı ve ekran kartı dahil.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı