Sapphire R9 270X Dual-X O.C. 2GB 256 Bit GDDR5 - Battlefield 4 | Ultra Ayarlar |

Sapphire R9 270X Dual-X O.C. 2GB 256 Bit GDDR5 - Battlefield 4 | Ultra Ayarlar |

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video içinde geçen resimlerden fps değerini ve gpu değerlerini görebilirsiniz.

Öğrenci olduğum için biraz zor. 1200 TL anca biriktirdim yaza kadar biriktirmem lazım sistem almak için. :D
Evet haklısın öğrenci iken öyle oluyor. Ben çocuk iken çok hevesleniyordum ama hep diyordum ki kendi paramı kazanmaya başlarsam istediğim her şeyi alıcam diyordum şükürler olsun şimdi kendi paramı kazanıyorum daha 21 yaşında iken. Yaşın benden küçük galiba sana bir abi tavsiyesi atılgan ol korkma inan istediğin her şeyi elde edersin.

Evet haklısın öğrenci iken öyle oluyor. Ben çocuk iken çok hevesleniyordum ama hep diyordum ki kendi paramı kazanmaya başlarsam istediğim her şeyi alıcam diyordum şükürler olsun şimdi kendi paramı kazanıyorum daha 21 yaşında iken. Yaşın benden küçük galiba sana bir abi tavsiyesi atılgan ol korkma inan istediğin her şeyi elde edersin.
Tavsiye için sağol 15 yaşındayım, daha çok yolumuz var. :D Konu dışı kusura bakma ama 21 yaşında nasıl para kazanmaya başladın, ne iş yapıyorsun ?

Hocam ortalama ve minimum kaç FPS alıyorsunuz? İnternetim yavaş olduğundan videoyu düşük ayarlarda izleyebildim FPS yi göremedim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı