SAPPHIRE R9 270X DUAL-X OC mı? GTX770 AMP! Edition mı ?

Peasym

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
A) MSI 760GM-P21 (FX) AMD 760G Soket AM3 DDR3 1333MHz mATX Anakart

B) R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit

C) KINGSTON 8GB (2x4GB) DDR3 1333MHz

D) KINGSTON SSD (120GB)

E) 1TB HDD

F) DVD/CD-ROM

ve NAGAS F125 500W Atx Siyah Kasa

10 gün önce yukarıdaki kasayı topladım Sapphire R9 270X Dual-X Oc Gddr5 2Gb 256Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar ekran kartı aldım ama hiç memnun kalmadım single player oyunlarda hiç bi sıkıntı yok ama online oyunlara geldiğimizde ciddi FPS sıkıntısı var aldığım yerle görüştüm kartı iade edip üzerine ilaveyle NVIDIA ya alabilirmişim.

Zotac Gtx770 Amp! Edition Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kart - Vatan Bilgisayar almayı düşünüyorum sizce nasıldır.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bunu bende fark ettim çekirdek hızı bellek hızı vs o kadar etkili olmaz sanırım. Ayrıca bu iki ekran kartı benim şuan ki ekran kartımdan daha iyidir doğru mu ? O kadar uğraşıcaz üstüne tekrar sorun çıkarmasın bize :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer single player da hiç kasma yokken multi playera geçtiğinde kasma yapıyorsa, bu işlemci darboğaz yapıyor demektir. Ekran kartı değiştirdiğinde bence problem çözülmeyecek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı