Sapphire R9 270X Over Clock Sorunu !

Daha fazla  
Merhabalar. Sapphire R9 270X ekran kartına sahibim lakin O.C'a elverişli değil sanırım. O.C Değerlerini 1350'e , 1700 yapıyorum oyunlara giriş yaptıktan sonra siyah ekran oluşuyor ardın'dan mavi ekran geliyor PC reset atıyor. Bu sorun'un çözümünü bilen arkadaşları yoruma davet ediyorum. Görüşleriniz benim için önem teşkil ediyor.

Ekran kartina niye O.C yaptin? Performans dusuklugu mu var? En son ayara getirme, biraz dusurup oyle dene.
Ayrica, AMD'nin sitesinden ekran kartinin 14.4 guncellemesini yap.

Ekran kartına OC yapmayın arkadaş o ekran kartı çoğu oyuna yeter. 1350 den 1700 yapmak delilik. bu işlemci değil ki. Ekran kartına nazik davranmanız azar azar arttırmanız gerek.

Nevzat olayı yalnış anlamışsın kardeşim. Şimdi sana fotoğraf yolluyorum incele. 1. Fotoğraf O.C'suz orjinal değerleri. 2. Fotoğraf ise O.C'li değerleri.

Oğulcan Erişti Benim ekran kartı özelliklerin'de O.C'da mevcut. O.C imkanı sunan bir ekran kartı olduğu için üst değerlere çıkarmak istedim olay sadece bu.

Dosya Ekleri

• 1...jpg
    1...jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 284
  • 2...jpg
    2...jpg
    61 KB · Görüntüleme: 289
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı