Sapphire R9 280 Artifacts sorunu

CODEX

Megapat
Daha fazla  
Artifacts sorunuymuş arkadaşlar. AMD r9 280x için bios atıp sorunu çözmüş ama r9 280 için bir şey yapmamış.

sdfsdf.jpg

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar firmanın kendi kartı için sunduğu en son BIOS yazılımı halen daha R9 280 modelinde bu sorunu ortadan kaldıramıyorsa ürünü garantiye göndereceksiniz, değişim talep edeceksiniz. Başka çaresi yok sanırsam.

R9 280 modelinde bir bios yok R9 280x için var olsaydı biosu kurardım ama R9 280 için çıkarılmış bir bios sürümü bile yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel olduğunu anladık, zaten gün içerisinde yorum yapmışsın. Açtığın konunun sağ üst tarafından Konu Araçları > Öne çıkar seçeneği ile zaten konuyu yukarı çekebiliyorsun. 20 defa "++++güncellll" yazma lütfen.

Sorun için bir güncelleme gelmemişse benim elimden bir şey gelmez. Sana yapabileceğin şeyi yukarıda zaten söyledim, şuan için başka bir çözüm önerisi bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı