C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2015 #1 Görüntü bana aittir arkadaşlar. Gördüğünüz gibi böyle bir sorun yaşamaktayım. Bunu nasıl çözebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2015
Görüntü bana aittir arkadaşlar. Gördüğünüz gibi böyle bir sorun yaşamaktayım. Bunu nasıl çözebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.044 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2015 #2 AMD yeni driver çıkardı onu kurup tekrar dene sorun çözülmez ise muhtemelen oyundan kaynaklanıyordur. Oyuna gelecek güncellemeleri beklemek zorunda kalırsın en kötü ihtimalle. Zaten bu AC serisi sorunlu çıkması Allah'ın emri Windows 10 64 bit : Desktop
AMD yeni driver çıkardı onu kurup tekrar dene sorun çözülmez ise muhtemelen oyundan kaynaklanıyordur. Oyuna gelecek güncellemeleri beklemek zorunda kalırsın en kötü ihtimalle. Zaten bu AC serisi sorunlu çıkması Allah'ın emri Windows 10 64 bit : Desktop
Ratonhnhaké:ton Hectopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2015 #3 Neden her oyun problemli çıkar ki yani arkadaş ya
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 852 Çözümler 2 29 Kasım 2015 #4 Ben de yandım. Ben de R9 280 kullanıyorum
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 29 Kasım 2015 #5 Artifact gibi duruyor herhangi bir O.C yaptınızmı, yaptınız ise kaldırın.