Sapphire R9 280 Dual-x ısınma sorunu

MR.White

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay kullanılmış ve 2 ay kutuda beklemiş ekran kartım yoğun grafik gücü isteyen oyunlarda çok fazla ısınıyor. 1 hafta kadar önce overclock yaptım kartı 1100 mhz'e kadar çıkardım 1 gün kadar kullandım sonrasında gene normal frekansına indirdim. Acaba sorun nedir? Lütfen yardım edin fan sesi çok fena kafa ütülüyor.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay kullanılmış ve 2 ay kutuda beklemiş ekran kartım yoğun grafik gücü isteyen oyunlarda çok fazla ısınıyor. 1 hafta kadar önce overclock yaptım kartı 1100 mhz'e kadar çıkardım 1 gün kadar kullandım sonrasında gene normal frekansına indirdim. Acaba sorun nedir? Lütfen yardım edin fan sesi çok fena kafa ütülüyor.
Yaz mevsimi geldiği için önceki ısı değerlerinden daha yüksek ısıya çıkacağı için kartın fanı soğutmak için daha yüksek RPM ile dönecektir. Kasa içi hava sirkülasyonunuz iyi değilse daha fazla ses çıkarması normaldir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı