Sapphire R9 280 reset sorunu için teknik servis önerisi

SwatOO

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Sistemimde oluşan problemi galiba buldum. Furmark testinde hiç reset atmadan yoğun yük altında çalışmasına rağmen sistem sadece oyunlara girerken reset atıyordu ama ısınmadan.
Her yolu denemiştim. Her donanımı test etmiştim ama bugün Sapphire HD7750 ile deneme fırsatı buldum sistemimi. Oyunlara girerken reset felan atmadı gayet de güzel oynadım. Galiba ekran kartımda sorun var. Corsair 650W'lık bir güç kaynağım var. Ondan güç çekemediğini düşünüyordum ama 600W'lık Hadron ile de denedim sonuç aynıydı. Artık ekran kartının sorunlu olduğunu düşünüyorum. Yalnız garantisi bitti. Teknik servis tavsiyesi olan var mı ? Servispoint Sapphire'in yetkili servisi galiba ama sizin tecrübeleriniz vardır. Yardımınıza ihtiyacım var. Bir servis önerebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar bende de gtx 1660 süper var. Oyunlarda reset atıyor durduk yere. Isınma yok herhangi bir sorun yok.
Fullmark değil de OCCT adlı programı kullandım. VRAM ve 3D testinde sorun yaşatmadı fakat power testi yaptığım anda reset attırdı. Bende başta ekran kartım diye süpheleniyordum fakat bu test sonucuna göre power sorunum var diye düşünüyorum.
Sende OCCT programını kullanabilirsin ayrı ayrı test etmene olanak sağlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı