Sapphire R9 280 Sistem Toplama

Furkan Turkoglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. İnternetten bana verilen tavsiyelere göre bu sistemi alıcam galiba. Ama bir terslik yada gördügünüz bir uyumsuzluk varsa yardımcı olabilir misiniz ? Bu fiyatta üstte gözükmeyen monitörde var.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz gayet güzel fakat biraz düzeltme yapmak gerekmektedir.

Kasayı Xigmatek yerine Cooler Master haf 912+, Corsair Carbide 300r veya Gigabyte Sumo Y seçebilirsiniz.
AMD r9 280 çok güç tüketiyor ve ısınıyor, onun yerine nvidia GTX 760 tercihimdir.
Ekranda göremedim ama ssd yazmamışsınız. Eğer bütçeniz varsa muhakkak bir ssd almalısınız. Corsair Force GS 128 gb öneririm.

teşekkürler shooters001

Sisteminiz gayet güzel fakat biraz düzeltme yapmak gerekmektedir.

Kasayı Xigmatek yerine Cooler Master haf 912+, Corsair Carbide 300r veya Gigabyte Sumo Y seçebilirsiniz.
AMD r9 280 çok güç tüketiyor ve ısınıyor, onun yerine nvidia GTX 760 tercihimdir.
Ekranda göremedim ama ssd yazmamışsınız. Eğer bütçeniz varsa muhakkak bir ssd almalısınız. Corsair Force GS 128 gb öneririm.

teşekkürler shooters001
Neye göre bu yorumu yaptınız? Adam r9 280 koymuş sistemine siz ise gtx 760 öneriyorsunuz. Ayrıca sapphire markasında ısınma sorunu olabilir. Başka marka önerebilirdiniz. Bilip bilmeden insanlara yanlış bilgi vermeyin. Fanboyluğunuzu içinizde yaşayın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı