Evet arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi Sapphire R9 280 ve asus gtx 980 coller master silent pro 520w psu ile crossfire yapılır mı ? R9 280 aldım ve 2 ay sonra elime GTX 980 gelecek. Ben ikisini de kullanmak istiyorum. Sizce olur mu ?
Aynı markanın farklı model gpuları bile birlikte çalışamıyorken sen farklı markaların gpularını birlikte çalıştırmaktan bahsediyorsun. Crossfire AMD ye özgü bir teknolijidir ve farklı gpu lar birbirleriyle çalışamaz mimari farkları var. Yapılabilecek en uç noktayı technopat zaten yaptı. NVIDIA GeForce ve Quadro Kartları Aynı Sistemde Kullanma - Technopat
Aynı markanın farklı model gpuları bile birlikte çalışamıyorken sen farklı markaların gpularını birlikte çalıştırmaktan bahsediyorsun. Crossfire AMD ye özgü bir teknolijidir ve farklı gpu lar birbirleriyle çalışamaz mimari farkları var. Yapılabilecek en uç noktayı technopat zaten yaptı. NVIDIA GeForce ve Quadro Kartları Aynı Sistemde Kullanma - Technopat
Ben çok anlamam o yüzden soruyorum bilgi amaçlı
Teşekkür ederim yorum için
O zaman sapphire kartı kardeşime veririm bende gtx 980 ile devam ederim ileride birgün kart yetersiz olursa böyle bir şey düşünürüm