Sapphire R9 285 vs MSİ GTX 950

apexsteam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hangisini almalıyım ? Forumda herkez sapphire alma etme diyorlar. Ama fiyatıda ucuz performansıda çok yüksek olunca gel al beni al diye bağırıyor resmen. Ne yapmam lazım cevaplarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş Seninde cevabını bekliyorum üstad

Son düzenleme:
Bende 2.el Sapphire R9 285 aldım. Sapphire fiyatına göre çokta kötü sayılmaz, AMD'nin en büyük iş ortağı. R9 285 daha performanslıdır GTX 950'den.
Ben Sapphire R9 285 alırsam sıkıntı yaşarmıyım yani. Sıcaklık bakımından falan ? Sen yaşadınmı şahsen ?

Kart şuanda elimde değil pazartesi elime ulaşacak eğer beklersen testleri yapıp sana söylerim şahsen çok ısınacağını düşünmüyorum. Kasanın hava sirkülasyonu iyiyse sıkıntı çıkarmaz.

Buradayım bekliyorum seni Teşekkürler şimdiden.

Sapphire R9 285 fiyat performası en iyi olan kart bence. Vatan' daki elemanlarla konuştuğumda bütün markaların arıza oranlarının aynı olduğunu belirtti. Zaten Amd kart alınacaksa Sapphire veya Powercolor, Nvidia' da ise Evga gibi markalar tercih edilmeli.

Ben Sapphire R9 285 alırsam sıkıntı yaşarmıyım yani. Sıcaklık bakımından falan ? Sen yaşadınmı şahsen ?
Bendede aynısı var. 76 dereceyi %60 fan hızını hiç geçmedi. Fanı artırarak sıcaklığı dahada düşürebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…