Sapphire R9 285 vs MSİ GTX 950

Bende Sapphire HD7870XT var gerek performans gerek soğutma olarak çok iyi ama internette özellikle yabancı forumlarda Sapphire hakkında pek de iyi şeyler yazmıyor, ben memnunum ama her ürün bu şekilde mi bilemem tabii.

R9 285 neredeyse GTX 960 performansına ulaşabiliyor.

R9 285 daha performanslı onu tercih etmelisin.

Sapphire AMD'nin EVGA'sıdır. İddialıyım bu konuda. Tamam doğru çok kötü zamanlar geçirdi ama yukardaki arkadaşın dediği gibi en büyük iş ortağıdır. Ortada gezinen kirli bir bilgi birikintisi var Sapphire hakkında. Sanki hiç alınmayacakmış gibi. O dönemleri atlattı artık.
Ama yazılım konusunda noksanlıkları sürmekte. MSI veya ASUS bu konuda lider.

Yazılım tercih etkeni değil bence. Ben Sapphire kullanıcısıyım ama yazılım olarak MSI Afterburner kullanıyorum, Sapphire aldın diye Sapphire yazılımlarını kullanacaksın diye bir kaide yok.

Yazılım tercih etkeni değil bence. Ben Sapphire kullanıcısıyım ama yazılım olarak MSI Afterburner kullanıyorum, Sapphire aldın diye Sapphire yazılımlarını kullanacaksın diye bir kaide yok.
Kardeşim sonuç olarak Sapphire ekran kartı sahibisin ve MSI yazılımı kullanıyorsun. Demek ki Sapphire firmasında yazılım konusunda bir noksanlık var.
Bende Sapphire kullanıcısıyım.

Peki sizce bu değerlendirmeye alınabilecek kadar önemli bir şey mi? Mesela Asus anakartları çok iyi ama monitörleri kötü diyelim Asus anakart alırken monitörleri neden değerlendirmeye alalım ki.
Sonuç olarak Sapphire yazılım olarak geride olsa bile Sapphire kart aldığın için o yazılımı kullanmak zorunda değilsin ve başka yazılım kullandığın için bir kaybın yok. Asus anakart ve Acer monitör kullanmak gibi.

Not: Asus monitörleri kötü kısmını sadece örnek vermek ve basit anlatım için yazdım yoksa gayet kaliteli monitörleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…