Sapphire R9 290 tri-x oc crysis 2 fullscreen fps düşmesi

şahin şahin

Hectopat
Daha fazla  
Ya arkadaşlar sapphire R9 tri-x oc aldım crysis 3 dahil tüm oyunlarda kaymak gibi akıyor, crysis 2 de window mode da (pencerede) oynarsam 1080p de fps uçuyor ama tam ekran 1080p yapınca baya bi düşüyor bişeyler oluyor oyuna. taktım kafayı bu işe. varmı olayla karşılaşıp çözen ?
i5-3570k 4.1 ghz / 8 gb ram / seasonic 750w psu / r9 290 tri-x oc (1150 gpu clock / 1380 memory clock )

Son düzenleme:
Yok değil ama bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ekranı kaplayacak şekilde pencere modunda yüzlerce fps aldığım oyun full screen yapınca 25-30 fps ye düşüyor. çok sinir oldum bu işe. Crysis 3 varken oynayacağımdan değilde taktım kafayı.

Takma kafayı. Oyunun orjinal olmadığı için oluyor.

Hmm çzdüm çözdüm. Ben Samsung 55 inç hdtv kullanıyorum. Crysis 1-2 hd tv kullananlarda yapıyormuş bunu. konsoldan vsyn 'ı kapatıyorsun. fullscreen de kapatıyorsun. sonra yine konsol komutuyla açıyorsun sıkıntı kalmıyor. Çözülmüştür. ( aşağıda sorunla karşılaşanlara ayrıntılı çözüm )

In the console, input the following commands in this order

1. con_restricted 0 (NOTE: enables acces to all console commands)

2. r_vsync 0 (NOTE: Turns OFF vertical sync)

3. r_fullscreen 0 (NOTE: Turns OFF full screen mode)

4. r_vsync 1 (NOTE: Turns ON vertical sync)

5. r_fullscreen 1 (NOTE: Turns ON full screen mode)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…