X xGamerCLocKx Hectopat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #1 Butcem yalniz bu 2 karta yetiyor. Malesef GTX 970 MSİ, Gigabyte'a param yetmiyor. Hangisini almaliyim ? Gainward hic kullanmadim nasildir ? Not: Telefonla yazdim turkce klavye yok affola. Not 2: Para ekleyip baska marka 970 al demeyin acil almaliyim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2015
Butcem yalniz bu 2 karta yetiyor. Malesef GTX 970 MSİ, Gigabyte'a param yetmiyor. Hangisini almaliyim ? Gainward hic kullanmadim nasildir ? Not: Telefonla yazdim turkce klavye yok affola. Not 2: Para ekleyip baska marka 970 al demeyin acil almaliyim.
B Buğra SEVİM Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Danışmanı 12 Ocak 2015 #2 Yanlış bilgilendirme R9 290 işini fazlasıyla görür zaten test yapılsa birbirlerini geçemezler. İki kartta çok üst düzey sadece soğutmaya dikkat et.
R9 290 işini fazlasıyla görür zaten test yapılsa birbirlerini geçemezler. İki kartta çok üst düzey sadece soğutmaya dikkat et.
X xGamerCLocKx Hectopat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #3 Uyumsuzluk fps sorunu falan icin NVIDIA istiyorum ama. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2015
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 12 Ocak 2015 #4 Gainward Nvidia'nın kart üretici ortaklarından ve Palitin diğer firmalarından birisidir. Palit ülkemizde tam tanınmamış bir marka ama biraz araştırdım kaliteli ürettiğini söylüyorlar. Yerinde olsam Gtx 970 alırım.
Gainward Nvidia'nın kart üretici ortaklarından ve Palitin diğer firmalarından birisidir. Palit ülkemizde tam tanınmamış bir marka ama biraz araştırdım kaliteli ürettiğini söylüyorlar. Yerinde olsam Gtx 970 alırım.