Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2014 #11 tayfuntako dedi: İhtiyaç yok ilk mesajdada belirttiğim gibi bilgi amaçlı sordum sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim. Biz de alacaksın zannettik. Olsun. Bilgin olmuş oldu.
tayfuntako dedi: İhtiyaç yok ilk mesajdada belirttiğim gibi bilgi amaçlı sordum sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim. Biz de alacaksın zannettik. Olsun. Bilgin olmuş oldu.
tayfuntako Hectopat Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 409 30 Mart 2014 #12 Bir kaç parça değiştirdikten sonra O.C işine el atıcam ozaman belki lazım olur diye düşündüm. Vaktinizi aldığım için özür dilerim. O.C vakti geldiği zaman almam gerekir belki diye düşündüm o yüzden sordum.
Bir kaç parça değiştirdikten sonra O.C işine el atıcam ozaman belki lazım olur diye düşündüm. Vaktinizi aldığım için özür dilerim. O.C vakti geldiği zaman almam gerekir belki diye düşündüm o yüzden sordum.