Sapphire R9 380 Thread Stuck İn Device Driver Hatası

ctkk

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2016
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sapphire R9 380 4GB Ekran kartı kullanmaktayım aldığım zamandan beri bu hatayı alıyorum, özellikle ekran kartı yük altındayken, oyun oynarken. En sonunda servise gönderdim bir sıkıntısı yok denip geri gönderildi. Bir daha gönderdim bu sefer çok uzunca anlattım aldığım hataları, hatta resmini de gönderdim Windows ortamında test yapıldı, oyun oynandı bir sorun yok denip geri gönderildi. Ama ben hâlâ bu sorunu yaşıyorum. Yeni, eski tüm sürücüleri, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 işletim sistemlerini denedim ama sorunum çözülmedi. Başka monitörde denedim Bios update yaptım yine düzelmedi artık yapacak bir şeyim kalmadı. Bu hata ekran kartından kaynaklanmıyorsa neyden kaynaklanabilir? RAM'leri memtest ile test ettim bir sıkıntı gözükmüyor.
  • Sistem özelliklerim: I5 6402P İşlemci
  • Sapphıre R9 380 4 GB Ekran kartı
  • MSI H110M PRO-VD Anakart
  • Zalman ZM 600LE PSU
1-min.PNG
2-min.PNG
3-min.PNG
4-min.PNG
 
Aynı hatayı bende alıyordum eğer oc yaptıysan ekran kartına onu sıfırla ve 16.11.5 i yükle windows 10 a tabi temiz kurulum yapmayı da unutma bir de böyle dene bakalım sonuçları buraya yaz.
 
Aynı hatayı bende alıyordum eğer oc yaptıysan ekran kartına onu sıfırla ve 16.11.5 i yükle windows 10 a tabi temiz kurulum yapmayı da unutma bir de böyle dene bakalım sonuçları buraya yaz.
Hocam temiz kurulumdan kastınız nedir? Ben format atarken c yi biçimlendiriyorum d diskinde yedekler olduğu için d yi biçimlendirmiyorum bi fark olur mu ki?
 
Temiz kurulumdan kastım DDU ile ekran kartının sürücülerinden kalan herşeyi silmektir ama format tabi bunun daha kapsamlısı yani arada bir fark olmaz format atmaktan bıktım derseniz direk DDU ile silin sürücüleri yeter.
 
Ramleri Slotlarından 1'er 1'er çıkarıp denermisiniz.
Denemiştim onu hocam değişen birşey olmadı. Zaten bir tane 8 gb ram var 2. Slotta denedim aynı yine .

Benim anlamadığım ekran kartsız deneyince bilgisayarda bir sorun yok Ekran kartı takınca başlıyor. .
 
Benim bir arkadaşım da Sapphire HD 7850 kullanıyordu zamanında oda aynı sorunu yaşamıştı. Sorunun ne olduğunu anlayamadık. Garip bir durum. Garanti var ise hiç kurcalamayın onlar size yenisini yada 30 iş günü içerisinde tamir edip gönderirler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı