Capo Hectopat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #1 Beyler sistemim fotodaki gibi dizicem. Aklımda sürekli takıldığım bi soru var. Monitörüm VGA benim. R9 380'de VGA girişi var mı? Birde FPS'lerde oynama olur mu? VGA Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2016
Beyler sistemim fotodaki gibi dizicem. Aklımda sürekli takıldığım bi soru var. Monitörüm VGA benim. R9 380'de VGA girişi var mı? Birde FPS'lerde oynama olur mu? VGA
Egehan Orçun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 2.139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #2 Artık VGA çıkışlı ekran kartı pek kalmadı. Ama VGA-DVİ dönüştürücüsü çıkar içinden o şekilde kullanırsınız. FPS değil sinyal kalitesi yani görüntü kalitesi düşer.
Artık VGA çıkışlı ekran kartı pek kalmadı. Ama VGA-DVİ dönüştürücüsü çıkar içinden o şekilde kullanırsınız. FPS değil sinyal kalitesi yani görüntü kalitesi düşer.
H Huracan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 1.203 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2016 #3 Capo dedi: Beyler sistemim fotodaki gibi dizicem. Aklımda sürekli takıldığım bi soru var. Monitörüm VGA benim. R9 380'de VGA girişi var mı? Birde FPS'lerde oynama olur mu? VGA Eki Görüntüle 138071 Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI ve DP varken VGA olmaz artık Hem alacağın kart yeni kart, VGA ise eski. Alacağın kart ile birlikte monitör almanı tavsiye ederim.
Capo dedi: Beyler sistemim fotodaki gibi dizicem. Aklımda sürekli takıldığım bi soru var. Monitörüm VGA benim. R9 380'de VGA girişi var mı? Birde FPS'lerde oynama olur mu? VGA Eki Görüntüle 138071 Genişletmek için tıkla... Hocam HDMI ve DP varken VGA olmaz artık Hem alacağın kart yeni kart, VGA ise eski. Alacağın kart ile birlikte monitör almanı tavsiye ederim.