Sapphire radeon 280x fan sesi

Ahmet Bilir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Sapphire radeon 280x aldım fakat fanlardan değişik bir ses geliyor aynı bu videodaki gibi. Bu videoda dikkatle dinlerseniz arada sanki demir yontarken çıkan sesten çıkıyor. Aynı ses benim ekran kartımdada var. Ekran kartıyla temas mı ediyor acaba diye korkuyorum. Bide ekran kartından olmayalım.Yardım ederseniz sevinirim iyi sosyaller.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok Hafif Bir coil Whine sorunu var gibi geldi ama emin olamadım onun dışında normal gibi sesler.

Benim ekran kartındada böyle bi sorun var arada demir yontar gibi ses çıkıyor parmağımla hafif baskı yaptığımda ses düzeliyor. Çözümü nedir acaba yardım ederseniz çok memnun olurum. Ekran kartım zarar görürmü bu sebepten dolayı ?

Dediğiniz Coil Whine'yi araştırdım fakat şükür sorunum bu kadar değil. Ama ben takıntılı biriyim çok ufak şeylere bile takılabiliyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya baktımda halime şükretmem gerek sanırım.

Evet çok az bir Coil Whine sorunu var videoda. Bunun ekran kartınıza hiçbir zararı yoktur. Zaten bu kadar az bir sesi oyunda duyamazsınız. Eğer sizin kartınızın çok fazlaysa, kartı yeni aldıysanız ve çok rahatsız olduysanız değişim talep edin.

Yok çok fazla değil ama ilk videodada attığım gibi sanki bazen karta temas ediyor hissi uyandırıyor bende. Sanki fanlar bi yüzeye temas ediyor gibi geliyor ama bakıyorum temas etme şansıda yok. Neden öyle bi ses geliyor anlayabilmiş değilim.

Bide elimle temas edince ses kesiliyor sebebi nedir baskı uygulayınca kesilmesinin ? Vidalarda filan bi sıkıntımı var acaba

Çok teşekkür ederim birde son bi sorumu cevaplarsanız sevinirim. Baskı yaptığımda ses kesiliyor sebebi nedir?

Ekran kartına herhangi bir temas söz konusu değil değil mi ?.Kusura bakmayın çok fazla soru soruyorum ama içimin rahat olmasını istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…