Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse ekran kartı nasıldır?

dlrsvsl

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Moleculepc.com üzerinde Sapphire markasına ait ekran kartını 4.799 TL'ye buldum. Şu anda diğer sitelerde fiyatından çok daha uyguna satılıyor. Bu ekran kartını kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
9DA01678-F668-4462-A72F-CB2EB9EC8B9A.jpeg

Arkadaşlar merhaba. Moleculepc.com üzerinde Sapphire markasına ait ekran kartını 4.799 TL'ye buldum. Şu anda diğer sitelerde fiyatından çok daha uyguna satılıyor. Bu ekran kartını kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
Eki Görüntüle 1294889
Sapphire gözün kapalı güveneceğin bir firmadır dostum 👍 Ama kart hakkında bilgim yok doğru sonuç için youtube testlerine bakın.

Sıfır alınabilecek, eğer bütçe 5k geçmiyor ise en uygun fiyatlı kartlardan birisi, PCI-E 4.0 anakart ile performansı yükseliyor, buna da dikkat edin.

Eki Görüntüle 1294889
Alabilirsin. Fiyatı iyi ama anakart PCle 4.0 değilse unut o kartı. GTX 1650 al.

Bende bugün bu kartı araştırdım biraz bazı modelleri 128 bit bazı modelleri 64 Bit. Şahsen 3050'yi beklemek daha mantıklı denk getirebilirseniz 5500TL'ye düşüyor piyasaya forumdan bir arkadaş almıştı.

Eki Görüntüle 1294889
Sıcaklık değerleri iyi olan bir kart, isterseniz burdan İngilizce incelemesini de okuyabilirsiniz, gördüğüm kadarıyla oldukça sessiz bir kart ve sıcaklıkları da iyi: Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse Review

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı