Sapphire gözün kapalı güveneceğin bir firmadır dostumArkadaşlar merhaba. Moleculepc.com üzerinde Sapphire markasına ait ekran kartını 4.799 TL'ye buldum. Şu anda diğer sitelerde fiyatından çok daha uyguna satılıyor. Bu ekran kartını kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
Eki Görüntüle 1294889
www.technopat.net
Alabilirsin. Fiyatı iyi ama anakart PCle 4.0 değilse unut o kartı. GTX 1650 al.Arkadaşlar merhaba. Moleculepc.com üzerinde Sapphire markasına ait ekran kartını 4.799 TL'ye buldum. Şu anda diğer sitelerde fiyatından çok daha uyguna satılıyor. Bu ekran kartını kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
Eki Görüntüle 1294889
Sıcaklık değerleri iyi olan bir kart, isterseniz burdan İngilizce incelemesini de okuyabilirsiniz, gördüğüm kadarıyla oldukça sessiz bir kart ve sıcaklıkları da iyi: Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse ReviewArkadaşlar merhaba. Moleculepc.com üzerinde Sapphire markasına ait ekran kartını 4.799 TL'ye buldum. Şu anda diğer sitelerde fiyatından çok daha uyguna satılıyor. Bu ekran kartını kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
Eki Görüntüle 1294889
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.