Sapphire Radeon RX 6800 alınır mı?

@Tarik Enes aslında 3060 Ti ile 3070 arası bir kart olduğunu söyleyebiliriz. Yeri gelince bazı oyunlarda RTX 3070 performansı sergileyebiliyor. 3060 Ti karttan VRAM konusunda üstün. 3060 Ti alınmasından ziyade bu kartın alınmasını tavsiye ederim.

AMD değil markadan bahsediyorum Sapphire markasının çok ısındığını falan söylüyorlar, doğru değil mi?

AMD değil markadan bahsediyorum Sapphire markasının çok ısındığını falan söylüyorlar, doğru değil mi?

Sapphire AMD tarafında en iyi soğutmaya sahip markalardan biridir. Çok ısındığını kimler söylüyor acaba?

Sapphire AMD tarafında en iyi soğutmaya sahip markalardan biridir. Çok ısındığını kimler söylüyor acaba?

Arkadaşlarım. Hatta amcam özel olarak bu konuyla ilgileniyor, Sapphire orta seviye demişti.

Hocam selam neredeyse 2 sene sonradan yazıyorum kusuruma bakmayın, sadece bir şey sormak istedim, kartı aldınız mı? Memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…