Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+ SE 16 GB mining yapar mı?

Pekala. İnsanlar enerji maliyetini kısmak için ülke değiştiriyor. Demek ki saçma iş yapıyorlar. Teşekkürler, bol kazançlar.
1 kart ile 10 100 veya 1000 kartın elektrik tüketimi ve kazancı aynı oluyor. Burada anormal olan ne ki ? 1 kartı olan 100 TL ödüyorsa 10 kartı olan da 1000 TL öder ve kazancı da ona göre olur.

Farklı bir şey mi sormak istediniz acaba. Daha net bir şekilde belirtirseniz herkesin kafasındaki soru işareti gitmiş olur.

Elektrik gideri korkusu var bu kategoride genel olarak. Şu an gördüğüm kadarıyla 1, 2 bilemedin 3 günde 1 aylık elektrik masrafını çıkartıyor kartlar. Geri kalan 27, 28 günlük kazanç kendine kalıyor.

Yazılanları tebessümle okudum. Buralarda az düşünen çok yazan arkadaşlar var bu yüzden konu sahibi arkadaşa internetten araştırma yapmasını şiddetle öneririm. Umarım forumun bu bölümüne dezenformasyon yapanları güzelce bir elekten geçiren bir mod bakar.

Verimlilik (yabancı kaynaktan bakıyorsan efficiency), miningte en önemli şeylerden biri.
Her kart aynı değil ve karttan karta harcadığın elektriğe karşın kazancın değişiyor.

6900 XT verimliliği düşük bir kart. Çok elektrik harcıyor olmasına rağmen kazım gücü düşük. Ayrıca kart da pahalı ama orası ayrı bir mevzu.

Öte yandan modsuz 5700 XT 53-55mh kazım gücüne ulaşabiliyor 100w ile.

Böyle çizelgeler vs. çok fazla.

Münakaşa edecek olan varsa argümanını güçlendirip gelsin lütfen.

Kart zaten ayda 50 lira elektrik faturası getiriyorsa 1500 lira para kazandırıyor bu verimlilik mevzusuna neden takılıyorsunuz anlamıyorum.

Forumda "zaten kazanıyorsun napıcaksın maliyetini yae" diye gezen çok tip var, bu işi layığıyla yapanlar biliyor ki en büyük mesele enerji maliyeti. Anlamıyorlar. Bu yorum için teşekkürler, umarım arkadaşlar bakıp bir kaç şey anlayabilirler.

Herkese fikir beyaz etmelerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kartın fiyatı şu an itopya da 18.900 tl yüzde 42 indirim yapmışlar 32.500 tl den düşmüş. Biraz bütçem var şu an elimde rx 570 ile 30 mh/s ile kazım yapıyor ilave 3 adet karta ihtiyacım var ortalama 45-50 mh/s değerlerini yakalayabileceğim fiyat performans açısından ve uzun vade de sıkıntı çıkartmayan kart önerilerinizi belirtebilir misiniz rica etsem.

Sizin dusundugunuzu bende dusundum acikcasi ama almadim suan fiyati 23.500 olmuş. Ne yaptiniz merak ettim açıkçası

3060ti-3070-3070ti gibi kartlar da düşünebilirsiniz. Düzenli olarak uygun fiyata bulmak zor ama kovalayarak uygun fiyata düşürebilirsiniz. Vaktiniz yoksa sarı siteden alıp geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…