Elektronik Sapphire Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20GB GDDR6 320 bit ekran kartı 27.799 TL

1000W ve ustu kaliteli bir PSU'nuz yoksa 7900 xt/7900 xtx modelerinde nitroya bulasmayin. En guzel goruntuye sahip modeller onlar, hatta bir iki Tereflop fazla kas gucleri var. Ancak inanilmaz guc tuketirler, milisaniyeler arasi 500-600w'lari bulan power spikelari vardir. Zaten bu nedenle 3 PCI girisli tek 7900 XT modeli Sapphire Nitro'dur. Gunumuzde bagimsiz 3 PCI cikisina sahip PSU'larin cogunlugu 1000W'tan basliyor. Zaten 2 cikisli PSU'lari Pig tale ile 3'e tamamlarsaniz elinde sonunda sıkınti yasarsiniz.

1000W ve ustu kaliteli bir PSU'nuz yoksa 7900 xt/7900 XTX modelerinde Nitro'ya bulasmayin. En guzel goruntuye sahip modeller onlar, hatta bir iki tereflop fazla kas gucleri var. Ancak inanilmaz guc tuketirler, milisaniyeler arasi 500-600W'lari bulan Power spikelari vardir. Zaten bu nedenle 3 PCI girisli tek 7900 XT modeli Sapphire Nitro'dur. Gunumuzde bagimsiz 3 PCI cikisina sahip PSU'larin cogunlugu 1000W'tan basliyor. Zaten 2 cikisli PSU'lari pig tale ile 3'e tamamlarsaniz elinde sonunda sıkıntı yasarsiniz.

Vallahi hocam maksimum 350 watt kaliteli çektiğini biliyorum ama belli ki konu hakkında daha bilgi sahibisiniz doğrudur öyleyse. Kaliteli 800 watt yeteceğini düşünüyordum.

Vallahi hocam maksimum 350 watt kaliteli çektiğini biliyorum ama belli ki konu hakkında daha bilgi sahibisiniz doğrudur öyleyse. Kaliteli 800 watt yeteceğini düşünüyordum.
Estafurullah hocam. Bende tecrube etmek durumunda kaldim. Yurtici-disi forumlarda (burasi dahil) diger kullanicilarla benzer durumlari deneyimledigimi fark ettim. Ama daha Sapphire Nitro kadar yakisikli bir kart gormedim, orasi ayri :D

Estafurullah hocam. Bende tecrube etmek durumunda kaldim. Yurt içi-disi forumlarda (burasi dahil) diger kullanicilarla benzer durumlari deneyimledigimi fark ettim. Ama daha Sapphire Nitro kadar yakisikli bir kart gormedim, orasi ayri :D

Vallahi deneyimlemediğim için bilmiyorum anca kağıt üstünde hesaplamalar ile tahmini değerler yapabiliyoruz. Ama cidden AMD'nin üst seviye kartları aşırı bir tüketim yapıyor ne kadar güzel gözükseler de :)

3 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Bence çok iyi bir kart .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı