Sapphire Radeon RX570 ITX 4GB 876TL

Benzer şekilde düşünüyorum. 2K-4K çözünürlük için ekran kartı almıyoruz. Tek fan yeterli gelecektir. RX 580 alınacaksa, çift fanlı modellere bakılabilir. Şahsen elimdeki kartı satıp yakın zamanda almayı düşünüyorum. Belki yılbaşı indirimlerinde fiyat düşebilir.

Arada 100 MHz civarı fark var. Görünüşe önem verenler için sorun olmaz o parayı vermek. 150 liraya adam gibi SSD yok, olsa 120 GB. @semihozel22

Bu kullanıcının tercihine göre değişir. Siz görünüşe önem verirsiniz, başka bir kullanıcı fiyata önem gösterir. Alternatif modellerde bulunuyor. Nitro X modeli alınabilir. Arka Plaka ve ekstra fan ile daha düşük soğutma ve daha yüksek frekans değerleri elde edilir.

N11 ve Gittigidiyor üzerinden ekran kartı almanızı tavsiye etmiyorum. Genel olarak Madencilikte kullanılmış kartları satıyorlar. Nitro X yada Çift fanlı model için en azindan ekstra 200 Lira ödenmesi gerekiyor. Aradaki fiyat farkı çok az değil. Öyle olsaydı çift fanlı modeli tavsiye ederdim.

Tek fanı eksi olarak görmüyorum ben. Internette testleri var maksimum 75 dereceye çıktığı yazıyor. Olsun 80 olsun. 97 dereceye kadar dayanımları yok mu?

Tek fanı eksi olarak görmüyorum ben. Internette testleri var maksimum 75 dereceye çıktığı yazıyor. Olsun 80 olsun. 97 dereceye kadar dayanımları yok mu?

O Sıcaklıkta kartın ömrü çok uzun olmaz. Eski bir ekran kartımda fan durmuştu. Kasadan yanık kokuları geldiğinde anlamıştım. Bu kartların TDP değerleri biraz yüksek olduğundan sıcaklık değerleri ortalamanın üstünde olacaktır. 80 derece üstüne çıkmadığı sürece büyük bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…