Arkadaşlar fotoğraflarda da gördüğünüz gibi, satın almış olduğum Sapphire RX 460'ın soğutma bloğunda bir yamukluk gördüm. Ben bir bilgisayar topluyorum ve bu, bilgisayarımın bir parçası. Tek yapmış olduğum ekran kartını kutusundan çıkartıp incelemek oldu. Sizce oradaki yamukluk normal mi, yoksa sorunlu mu?
Alüminyum yapraklar baskıya dayanıklı değiller. Ufak tefek müdahalelerde bükülebilirler. Düz tornavida ile dikkatli bir şekilde eski haline getirebilirsin. Sorun çıkartacak bir şey değil.
Soğutma performansını %40-50 arasında olumsuz etkiler, PCB'nin tüm lehim noktaları gözden geçirilmeli gerekirse grafik işlemci sökülüp yenisiyle değiştirilmelidir. Bence monitörle birlikte servise yolla. Evet
Soğutma performansını %40-50 arasında olumsuz etkiler, PCB'nin tüm lehim noktaları gözden geçirilmeli gerekirse grafik işlemci sökülüp yenisiyle değiştirilmelidir. Bence monitörle birlikte servise yolla. Evet
@Asım Demir Teşekkür ederim. Öğrenci harçlıklarımı biriktirerek böyle bir kart aldığım için değerini bilmem gerekiyor. Bu yüzden biraz endişeliydim, tüm endişelerimi giderdiniz. Tekrar teşekkür ederim. Konuyu kilitleyebilirsiniz.