Sapphire RX 470 4 GB vs MSI GTX 960 2 GB

tufanatasoy

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba Ben iki ekran kartı arasında kaldım, acaba MSI GTX 960 mı alsam (2 GB 128 Bit) yoksa Sapphire RX 470 (4 GB 256 Bit) ekran kartını mı alsam? Kararsız kaldım, siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
  • GTA V
  • Far Cry 4
  • CoD 4
Bunlar gibi oyunlar oynamak için toplayacağım, bir de hangisi daha yüksek FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence rx 470 daha iyi hem gtx 960 a Gore nispeten daha yeni hem 256 bit hem de yüksek doku paketleri için 4 gb belleği var rx470 inceleme videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama shappire marka ile ilgili kotu yorumlar biraz daha fazla diğer markalara göre alabiliyorsan msi rx470 al ama unutma karar senin

RX 470 in NVIDIA tarafında rakibi GTX 960 değil GTX 970 dir. Karşılaştırmalarınızı ona göre yapın.

Diğer markalara göre alabilsem zaten msi alıcaktım
ama oda biraz pahalıya gibi yani bütçeyi geçiyor

sapphire RX 470 4GB modelini kullanıyorum tavsiye ede bileceğim bir ürün

Eğer 750 800 tl lik butcenizi varsa size r9 380 4 gb öneririm msi ın teknobiyotikte 760 tl civariydi gtx 960 ile 970 arası bir kart
R9 380 i önermem. F/p ürünü ama sorunu çok forumda ufak bir arama yaparsanız ekranda kırmızı,yeşil çizgiler, ısınma sorunu vb. Bir sürü sorunu var. Bütçe yetiyorsa 470 yetmiyorsa 960 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…