Kapalı Sapphire RX 470 Nitro OC 4GB

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kolay gelsin. :) Kart yetersiz geliyor sanırım o çözünürlükte. :) O değilde bu kartta backplate yok muydu?
Türkiye'de satılanlarda pek olmuyor. Amazon USA'da pek afili halleri olanlar var. Bizim ithalatçılar maraba versiyonunu getirip afedersiniz aynı fiyata kitliyor. Maraba versiyonu derken kardeşim yanlış anlamasın diğer formlarının yanında görece öyle kalıyor. Yoksa marabalara da canımız feda.

Türkiye'de satılanlarda pek olmuyor. Amazon USA'da pek afili halleri olanlar var. Bizim ithalatçılar maraba versiyonunu getirip afedersiniz aynı fiyata kitliyor. Maraba versiyonu derken kardeşim yanlış anlamasın diğer formlarının yanında görece öyle kalıyor. Yoksa marabalara da canımız feda.
Hocam benim kullandığım model , arka plakalı olandan 50 lira daha ucuz aslında aynı fiyat değiller.Bir de ışıklandırması yok çok da gerekli değil benim için Onun dışında bire bir aynı kartlar.

@Janissary Ben de büyük kartları beğeniyorum. Sapphire modellerinin tasarımını zerre beğenmiyorum ama bir forumda Sapphire AMD nin partneri olduğu için fırından çıkmış grafik işlemcilerinin en kaymağını , sağlamını Sapphire in kullandığını okumuştum bir bu ikincisi Sapphire fabrika çıkışlı olarak diğer markaların modellerine oranla bir adım önde oluşundan ve tabi ki hesaplı olmasından ötürü cezbediyor beni.

Kart başka bir site aracılığı ile satılmıştır. Konu kilitlenebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı