Sapphire RX 470 Sistem

Furkan ATICI

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar oyun odaklı bir sistem toplayacağım. Bütçeyi kestiremiyorum fakat 2600 civarlarında (geçebilir bilemiyorum) uygun cep yakmayacak bir şekilde toplamak istiyorum. Zaten sizlerden gerekli tavsiyeleri ve onayları aldıktan sonra siparişlerini vereceğim. SSD ve Monitör sonraya kalacak. Bu sistemin üzerine ucuz ama kaliteli kasa ve PSU önerisi istiyorum. Teşekkür ederim.

Adsız.png

Sizce içinde gelen psu nasıl ve boş zalman alıp onun içine daha iyi bir psu daha iyi olmaz mı? Konuyu açanın sistemi için söylemedim. Genel olarak
ZALMAN tercih etmenizi tavsiye etmem bunun yerine nagas G666 600W 80plus sertifikalı olan kasasını tercih edebilirsin ön tarafa 2 tane usb 3.0 girişi mevcut ve gercekten kuracağınız her sisteme uygun boş yeri var ben B150M BAZOOKA rx480 sapphire taktım baya güzel sogutuyo led fanlarıda 1 tane olmasına ragmen gercekten güzel soğutup iyi görüntü veriyor tavsiyemdir

Sizce içinde gelen psu nasıl ve boş zalman alıp onun içine daha iyi bir psu daha iyi olmaz mı? Konuyu açanın sistemi için söylemedim. Genel olarak
ZALMAN tercih etmenizi tavsiye etmem bunun yerine nagas G666 600W 80plus sertifikalı olan kasasını tercih edebilirsin ön tarafa 2 tane usb 3.0 girişi mevcut ve gercekten kuracağınız her sisteme uygun boş yeri var ben B150M BAZOOKA rx480 sapphire taktım baya güzel sogutuyo led fanlarıda 1 tane olmasına ragmen gercekten güzel soğutup iyi görüntü veriyor tavsiyemdir

Aynı kasayı kullanmaktayim. Eğer tasarımı hosunuza gittiyse içindeki güç kaynağının kaliteli olduğunu söylemek isterim.

Teşekkür ederim öneriniz için. Dolar dinlemeyip bu kasayı almak istiyorum çok kaliteli geldi bana :)
Bence Zalman R1, Z3'e nazaran daha kaliteli. Tek dezavantajı 1 fan eksik olması. R1 3 fanlı, Z3 4 fanlı olarak geliyor. İçindeki 600LE power fiyatına göre kaliteli. Anakartı MSI B150M Pro V-D yapabilirsin. Onun dışında sistem harika.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı