Sapphire RX 550 4 GB D5 Pulse OC nasıldır?

Asedosk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba geçenlerde konu başlığında yazdığı gibi bu ekran kartını sarı sitede gördüm biraz araştırdım bazı sistem önerileri olmuş ama tam emin olamadım. Acaba bu ekran kartına hangi işlemci, anakart gibi donanımlar olabilir bir de bu ekran kartı nasıldır? Bu işler hakkında çok bir bilgim yok beni aydınlatırsanız sevinirim.

Ekran kartının linki

Tamamen kazık 2.000 asla etmez bu kart.2.000 liraya RX 580,570 gibi kartlar bulabilirsiniz.

Tamamen kazık 2.000 asla etmez bu kart.2.000 liraya RX 580,570 gibi kartlar bulabilirsiniz.

Siz neler önerirsiniz? Dediğiniz ekran kartları nasıldır peki performans olarak çok bir bilgim yok gördüğüm gibi atladım ekran kartına.

Ama dikkat et bazıları mining çıkışlı oluyor. Temiz olmasına dikkat et. FurMark gibi testler yaptırt.

2. el alırsam satıcıyı sorularla bayağı bir zorlamayı düşünüyorum zaten. Mining yapılmış ekran kartı değil deyip öyle satanlarda var. Dikkat etmek gerek. Sağ olun tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…