Erkut Özgür Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #1 Display Port ve HDMI üzerinden ses alamıyordum, ben de Radeon Software üzerinde gezinirken ses sürücüsünün yüklü olmadığını fark ettim. İnternette bu sürücüyü bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı: Sapphire RX 5500 XT Nitro+ Anakart: MSI X570'a - Pro. Monitör: AOC Q27G2U (hoparlörü var, lütfen hoparlörü yok yazmayın.) Radeon Software sürümü: 20.7.2. Son düzenleme: 16 Ağustos 2020
Display Port ve HDMI üzerinden ses alamıyordum, ben de Radeon Software üzerinde gezinirken ses sürücüsünün yüklü olmadığını fark ettim. İnternette bu sürücüyü bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı: Sapphire RX 5500 XT Nitro+ Anakart: MSI X570'a - Pro. Monitör: AOC Q27G2U (hoparlörü var, lütfen hoparlörü yok yazmayın.) Radeon Software sürümü: 20.7.2.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 16 Ağustos 2020 #2 Artı 0 Eksi
KS KS Erkut Özgür Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #3 Az001 dedi: Eki Görüntüle 640596 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca televizyondan da ses alamıyorum. Artı 0 Eksi
Az001 dedi: Eki Görüntüle 640596 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca televizyondan da ses alamıyorum.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.257 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #4 Bu sorunu ben de yaşadım dün. Hdmız ile ses alamıyordum Radeon sürücüsünü yükledim düzeldi. Artı 0 Eksi
KS KS Erkut Özgür Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #5 SHER-LOCKED dedi: Bu sorunu ben de yaşadım dün. Hdmız ile ses alamıyordum Radeon sürücüsünü yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim, maalesef olmadı... Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Bu sorunu ben de yaşadım dün. Hdmız ile ses alamıyordum Radeon sürücüsünü yükledim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim, maalesef olmadı...