Sapphire RX 5500XT vs ASUS TUF 1650S

Bütçe
1500 civarı
OC abanıp satıyorlar ama soğutma OC kaldırabilecek kadar güçlü değil.
Bu söze kanıtınız var mı? OC abanıp sattıklarını görmedim, atıyorum referans tasarım 1500MHz ise Sapphire 2000MHz yapıp satmıyor bunu.

Soğutması da gayet güzel kartların genel olarak bakarsak. Kötülüyorsunuz da bari doğru düzgün kötüleseydiniz.

TUF serisi hiç iyi değil. Sorunlu bir seri. Onun yerine Zotac Palit INNO3D gibi markalara yönelmek daha mantıklı. Bir de 1650S bence artık tercih edilmemeli çünkü artık yeni nesil 24 GB VRAM ile falan gelecek, hala 4 GB kullanmak saçma gibi. En az 6 GB alın. Eğer ucuza 1660 serisi ya da RX 5500 XT 8 GB bulursanız onlara bakın bir.

@334709 en çok sorun çıkaran Sapphire. Asus Dual RX 580 4 GB kartın soğutması çok güzel sayılmaz, fanlar çok iyi ama borular o kadar iyi değil. O bile Sapphire Pulse modelinden daha az sorun çıkarıyor.

TUF serisinin 5700'ü sorunlu zaten oradaki sorun da ısınma sorunu 4 GB almayın diyorsunuz o zaman azcık para verin de bütçemi yükselteyim

TUF serisinin 5700'ü sorunlu zaten oradaki sorun da ısınma sorunu 4 GB almayın diyorsunuz o zaman azcık para verin de bütçemi yükselteyim

Hocam direkt almak zorunda da değilsiniz, 8GB modeller ilerisi için de size yararlı olacaktır. Benim önerim de 8GB RX580.

TUF serisinin 5700'ü sorunlu zaten oradaki sorun da ısınma sorunu 4 GB almayın diyorsunuz o zaman azcık para verin de bütçemi yükselteyim.

Sakin olun hocam kötü bir şey demedim ki. Sadece ben 4 GB önermiyorum dedim. İndimlerde falan rahatlıkla 1600 TL'ye bulabilirsiniz 6-8 GB kartları. Bir de TUF serisi sadece 5700 XT'de sorun yaşasa da düşük kartlarda hala soğutma için alüminyum blok kullanıyor. Yani siz bilirsiniz ama daha kaliteli soğutmaya sahip bir sürü model var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…