Sapphire RX 560 performansı

Daha fazla  
Sapphire RX 560 2G ekran kartını almayı düşünüyorum uygun fiyatlı buldum bu ekran kartı kaç yıl götürür beni? Oyun açısından ve almaya değer mi? Fiyatı 650TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin beklentine ve oynadığın oyunlara bağlı bu. Bana göre bu kart, şu anda bile götürmüyor ve günümüz için çok yetersiz. Fiyat/performans açısından da kötü bir tercih olur çünkü 100-200 TL daha ekleyip RX 570 alabilirsin. RX 570 ile RX 560'ın karşılaştırma testlerine bakıp kararını buna göre verebilirsin.

Beni bu şekilde 1 ay idare etse yeterli yoksa PC'yi kullanamayacağım :D.

Eksik yaptığım bir şey olmalı herhalde şu an gücün yetmemesi imkansıza yakın gözüküyor.

900 TL civarı RX 460 ve 560 bulabilirsin, 560'ı ucuza bulduysan alabilirsin, çoğu oyunu medium ayarlarda oynatır fakat işlemci çok eski ve yetersiz (Bir oyun sistemi için) onun yerine en azından bir i3-9100F bulabilsen daha iyi olurdu.

Pardon X3440 demişim X3470 düşünüyorum kendisi R5 3600 ile neredeyse baş başa iyi o.c ile güzel bir işlemci bir video da RTX ekran kartı beslemişti kendisi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı