Exfatality Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 217 4 Nisan 2021 #1 RX 5600 XT'nin mandalını bir türlü açamadım. Anakarta baskı yaptım ama yamulur diye fazla bastırmadım. Mandal hangi yöne açılıyor? Anakart: B450M S2H.
RX 5600 XT'nin mandalını bir türlü açamadım. Anakarta baskı yaptım ama yamulur diye fazla bastırmadım. Mandal hangi yöne açılıyor? Anakart: B450M S2H.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.249 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #2 Anakarta doğru bastırmalısınız. Belki de çoktan açmışsınızdır. Ekran kartının sağından veya solundan çekmeyi deneyin.
Anakarta doğru bastırmalısınız. Belki de çoktan açmışsınızdır. Ekran kartının sağından veya solundan çekmeyi deneyin.
Exfatality Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 217 4 Nisan 2021 #3 SHER-LOCKED dedi: Anakarta doğru bastırmalısınız. Belki de çoktan açmışsınızdır. Ekran kartının sağından veya solundan çekmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ses gelmedi yuvadan.
SHER-LOCKED dedi: Anakarta doğru bastırmalısınız. Belki de çoktan açmışsınızdır. Ekran kartının sağından veya solundan çekmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ses gelmedi yuvadan.
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #4 Exfatality dedi: Herhangi bir ses gelmedi yuvadan. Genişletmek için tıkla... İlla ses gelmesi gerekmiyor. Sonuna kadar bastığınızdan emin olun. Ardından bi parmağınız oraya basılı kalarak kartı sağa sola hafif çekerek çıkartın
Exfatality dedi: Herhangi bir ses gelmedi yuvadan. Genişletmek için tıkla... İlla ses gelmesi gerekmiyor. Sonuna kadar bastığınızdan emin olun. Ardından bi parmağınız oraya basılı kalarak kartı sağa sola hafif çekerek çıkartın
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 4 Nisan 2021 #5 Diğer her şey tamamsa, küçük uçlu bir tornavida ile basın. Ses gelmesi gerekmiyor, ekran kartı kendini atmayabilir. Mandalı ittirirken aynı zamanda çekin.
Diğer her şey tamamsa, küçük uçlu bir tornavida ile basın. Ses gelmesi gerekmiyor, ekran kartı kendini atmayabilir. Mandalı ittirirken aynı zamanda çekin.