Merhaba GPU-Z değerlerini çalıştırdığımda bana bu değerleri verdi. Sizce bu değerler normal mi? Ben verebileceği performansın altında kalıyor gibi hissediyorum. Çünkü God of War oyununun sistem gereksinimlerine baktığımda görselde de gördüğünüz üzere önerilen gereksinimlerde RX570 belirtilmiş fakat buna rağmen oyunda kasma donma düşük FPS problemleri yaşıyorum. Diğer sistem bilgilerim ise şöyle;
İşlemciniz eski, 16GB çift kanal DDR4 RAM yapmanız da çok fayda gösterecektir. Bunları yaparsanız büyük ihtimalle sorunlar ortadan kalkar ve sistem çok daha performanslı olur.
İşlemciniz eski, 16GB çift kanal DDR4 RAM yapmanız da çok fayda gösterecektir. Bunları yaparsanız büyük ihtimalle sorunlar ortadan kalkar ve sistem çok daha performanslı olur.
Öncelikle kaç FPS alıyorsunuz? RAM'lar Dual channel mi yoksa 8+4 mü çalışıyor? Ayrıca grafik ayarları 1080p mi 720p mi? High mi medium mu Low mu? Biraz daha bilgi verirseniz yorumlamak açısından faydalı olur.
İşlemciniz eski, 16 GB çift kanal DDR4 RAM yapmanız da çok fayda gösterecektir. Bunları yaparsanız büyük ihtimalle sorunlar ortadan kalkar ve sistem çok daha performanslı olur.
Sistemi oyunu çalıştırmak için gayet yeterli hocam. İşlemci 1080p Ultra ya da High'te 30 FPS'ye kadar düşer belki ama mediumda 50 FPS+ vermesi gerekir.
Öncelikle kaç FPS alıyorsunuz? RAM'lar Dual channel mi yoksa 8+4 mü çalışıyor? Ayrıca grafik ayarları 1080p mi 720p mi? High mi medium mu Low mu? Biraz daha bilgi verirseniz yorumlamak açısından faydalı olur.
Sistemi oyunu çalıştırmak için gayet yeterli hocam. İşlemci 1080p Ultra ya da High'te 30 FPS'ye kadar düşer belki ama mediumda 50 FPS+ vermesi gerekir.