Sapphire Rx 570 Nitro+ vs MSI Rx 570 Armor?

@Steward Rx 580'lerde fiyat farkı birkaç tık daha fazla oluyor ama maddi olarak o biraz sorun yaratabilir hali hazırda maalesef, ama tavsiye için teşekkür ederim

@199688 Pulse modellerinde ısı değerleri biraz daha fazla diye okumuştum forumdan ama bilemedim.

@HakanCT Teşekkür ederim yorum için

@Steward Pardon 4 gb olan versiyonuymuş dikkatsiz davranmışım, bu kart Nitro+ dan bir tık daha mı önde acaba ?
@Steward Birde kartı alanların ortak yorumlarına baktım belirli zaman aralıklarıyla almalarına rağmen Coil Whine sorunu yaşamışlar.

@ThePunisher90 Haklısınız fakat yukarıdaki linkte rx 580 alan kullanıcıların yorumları rx 580'lerin bir kısmında coil whine çıkması yönündeydi. Bu sorun performansa ne denli etki yansıtıyor olası durumda acaba

Son düzenleme:
@Zafer doğan Söylemiş olduğum iki modelin bant genişlikleri eş değer fakat cuda olarak zannediyorum Nitro+ önde

@FalconPolat Teşekkür ederim detaylı yorumunuz için, Armor'un MSI'ın alt modeli olduğunu bilmiyordum, yeni birşey öğrenmiş oldum sayenizde, o zaman Nitro alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…