Sapphire RX 570 Nitro vs ROG STRIX RX 570

Konusu açılmışken ASUS ROG 2070 kartımı 26 Eylülde garantiye verdim. 1 Kasım oldu elimde kart yok hala. Şans işi. AMD kartlarda da ASUS önermiyorum. Sanırım AMD'yi önemsemiyor gibi bir şey diyebiliriz. ASUS'un AMD kartları her zaman çuvallıyor veya bir sorun oluyor. Geçmişi kirli biraz AMD kartlarında. Özellikle 570 Expedition modeli. Bir ton sorunları vardı ve ROG 570'lerde de Coil Whine sorunu vardı. Bilginiz olsun.

Sapphire AMD ekran kartım var şuana kadar bir tane sorunu bile olmadı. Genelleme yapmadan önce 2 kere düşünün. Siz sıkıntı yaşadınız diye markayı tamamen kötüleyemezsiniz.
Ben Sapphire'i sadece kendim sorun yaşadım diye önermiyor değilim. R9 2XX zamanlarında da en çok problem çıkaran kart markası yine Sapphire'di. O Dual modelleri hele en fazla sorun çıkaran modeldi. Alıp almamak yine kişinin kendisine kalmış ama Recep Baltaş'ın bile Sapphire önermediğini hatırlatırım.

R9 2XX serisinde ASUS R9 280X artifact yazıp arat neler göreceksin dostum. Bizzat DC2 TOP R9 280X'im vardı ve ekranda çizgiler çıkıp duruyordu. ASUS BIOS yayınladı ve yayınladığı BIOS'la sorun daha da büyüdü oyun bile oynanmıyordu. Sonra DC2 TOP V2 diye model çıkardılar. Olan yine kullanıcıya oldu. Yine dediğime varıyor. Biraz şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…