Sapphire RX 570 Pulse OC 8 GB Nasıl?

göktuğ açış

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire RX 570 Pulse OC 8 GB. Yukarıdaki ekran kartını almayı düşünüyorum. Çok ısınırmı bu ekran kartı? Şimdiden teşekkürler.

Ben kullanıyorum. PUBG Ultrada 60-70 FPS arası, sıcaklık 75 derece.
Link vermeyi unutmussun. 4 ile 8 arasinda performans farki yok. Zaten bu kart 8 gb isleyecek kadar guclu degil. Hepsiburada'da 4 gb olanin fiyati 750 tl. Ona da bakabilirsin.
İşliyor. Forza Horizon 4'de 4 GB'dan fazla VRAM kullanımı görüyorum. 1 GB'da paylaşılan diyor. Bilmiyorsanız atlamayın.

RX 570'e 8GB VRAM fazla. 4GB olanını alın, paranız cebinizde kalsın. Kasa içi hava akışı kötü değilse fazla ısınmaz.

Ben kullanıyorum. PUBG Ultra'da 60-70 FPS arası, sıcaklık 75 derece.

İşliyor. Forza Horizon 4'de 4 GB'dan fazla VRAM kullanımı görüyorum. 1 GB'da paylaşılan diyor. Bilmiyorsanız atlamayın.
Hic islemez demedim. Verimli kullanamaz dedim. 8 GB texture yuklediginde hissedilir performans kaybi oluyor. Ben de kararsiz kalip denemistim. önce 8 alip sonra 4 ile degistirdim. FPS farki yok. Arkadas link verseydi fiyatini gorurduk. 750 TL'ye ayni isi yapan model varken 1000+ TL vermek gereksiz. Gidip o paraya RAM alsin. Daha mantikli.
Bu arada burasi bir paylasim platfor mu, insanlara hitabederken saygili olun. Tanimadiginiz insanlarin bilgisini yorumlamak da haddinize degil.

759 TL 4 GB. Alin gecin.
Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 4 GB 256 Bit DDR5 Ekran Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire markasını çok severim. Ben olsam 8GB olanını alırım tabii ekran kartını uzun kullanacaksanız, yeni oyunlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…