Sapphire RX 570 Pulse vs ASUS RX 570

vespansia

Megapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. İki ekran kartı arasında kaldım. Aralarında 100 liradan daha az bir fark var. İlk olarak MSI Armor modelini düşünmüştüm fakat soğutmasının sıkıntılı olduğunu duydum. Bu iki ürün arasından hangisini tercih etmeliyim? Sapphire modeli çift fanlı olan model bu arada.

Aralarındaki belirgin en fark Pulse 4+2 fazlı iken, Asus bahsetmişsin model yok Strix olduğunu varsayarak konuşuyorum Strix'te 6+2 faz var. Pulse'de aliminyum arka plaka varken, Strix'te barınmıyor. Eğer Nitro+ modeli bulabilirsen bu iki modele göre de çok daha verimli bulucaktır. Nerden almayı düşünüyorsun?

Sapphire iyi bir markadır. Asusta. Bana kalırsa Sapphire daha kaliteli. Değeri bilinmiyor.

Vatan'dan almayı düşünüyorum. Nitro+ modeli sadece bazı mağazalarda mevcut olduğundan satın almam imkansız.

Ben asus modelini kullanıyorum kartın bloğu gtx1050 ti için yapılmış ama rx 570 te kullanılmış soğutması yeterli değil Sapphire almanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…